Srbija
Srbija
Mađarska
Pon - pet 09:00 - 17:00 Rade Končara 1, Novi Sad
+367 088 561 22 Pon - pet 09:00 - 17:00 Tünde street 18, Nyíregyháza dsc2000.hu
Sertifikati
ISO 9001:2015
Broj
#1 u Mađarskoj
Broj #1
Dobavljač u regionu
Zatraži ponudu

Tačno vreme isporuke

99% isporučeno na vreme

Visokotehnološka & ekološka

fabrika

High Standard Labors

99% QC Passed

Istorija DSC2000

11

Od svog osnivanja 1999. godine, DSC2000 doo sa svojim mađarskim vlasnikom je već dokazao da su u stanju da budu konkurentni i ojačaju svoje prisustvo na tržištu uz kontinuirani razvoj pored zadržavanja statisfakcije svojih klijenata. Delatnost kompanije je proširena na proizvodnju i obradu metalnih i čeličnih konstrukcija 2010. godine.

Osvojili smo mnogo sertifikata od 1999

11

Tržišni sektori

11

Mostovi

Istraživanje i razvoj kompanije DSC2000 ima za cilj da pruži kompaniji konkurentsku prednost na tržištu.

11

Građevinski inženjering

Pružamo sveobuhvatan asortiman proizvoda i tehnika za stvaranje vrednosti za građevinsku industriju i podršku održivom razvoju.

11

Energetski sektor

Visokokvalitetni materijal proizveden od strane DSC2000 uz podršku naših stručnih konsultanata da ispuni čitav niz aplikacija na tržištu.

11

Brane

Mi smo vodeći proizvođač čelika. Naši čelici specijalnog kvaliteta se koriste u komercijalnim projektima.

11

Industrija brodogradnje

DSC2000 je glavni dobavljač proizvoda za industriju brodogradnje. Nudimo širok spektar proizvoda u ovoj industriji.

11

Železnički sektor

Pružamo širok spektar železničkih proizvoda visokih performansi i usluga železničke infrastrukture međunarodnoj železničkoj industriji.

Portfolio DSC2000

Ne prodajemo samo proizvode ili delove, već smo i poznati EPC izvođač u regionu.

 • Izrada lučke portalne dizalice za potrebe kupca, sa montažom u Egiptu. Komponente portalnih dizalica ili kompletnu proizvodnju slične prirode podnosilac je isporučivao u nebrojenim slučajevima poslednjih godina, međutim, veoma veliki deo troškova ide na organizaciju i troškove transporta, što je značajno smanjilo profit. Odnos sa dobavljačima će se u budućnosti fokusirati na direktnu isporuku.
  11
 • Italijanski Danieli, koji je jedna od vodećih kompanija od 1914. DSC2000 Kft. u ime kompanije proizveli su čelične konstrukcijske elemente livničke opreme, za šta je saradnja sa Danieli-jem takođe ključna jer obavljaju kompletnu izgradnju livnica širom sveta. Tako DSC2000 Kft. može učestvovati ne samo u proizvodnji livničke opreme, već iu proizvodnji konstrukcija neophodnih za izgradnju velikih objekata livnice u budućnosti kao […]
  11
 • Siemens Zrt. odnosno nemačka divizija Simensa. Podnosilac zahteva proizvodi opremu komponenti elektrane direktno za domaćeg kupca, a indirektno za nemačku diviziju.
  11
 • DSC2000 Kft. trenutno je indirektno snabdvevana divizija Verešejhaza globalne kompanije GE, ali su pregovori o direktnoj isporuci u toku. Trenutno pušta u rad velike okvire turbina (4,8 k 1 k 12 metara) kao i kompletne proizvode velikih dimenzija (4,8 k 4,5 k 16 metara) u ime GE. GE isporučuje značajan deo lučkih dizalica susednim evropskim zemljama, ali aplikant koristi svoje proizvode proizvedene prethodnih godina za projekte GE u […]
  11
11

Karijera

Raditi u DSC2000 znači biti u stanju da se odlučno posvetite jednoj stvari i iz nje rastete. Kao pojedinac i kao celina – u porodičnom preduzeću koje stvara fascinantne proizvode širom sveta. Jednom kada to doživite, poželećete da ostanete.

Testimonials

 • Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Fusce dapibuNulla vitae elit libero, a pharetra augue.

  11
  John Smith
  CEO Of Apple
 • Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

  11
  Alan Gordon
  Contractor
 • Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Cras justo odio, dapibus.

  11
  Janet Joles
  Purchasing Officer